Διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή υποψηφίων Διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 10:42

Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 13:26

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, που πληρούν τις προϋποθέσεις των παραπάνω διατάξεων (άρθρο 17, παρ.2, ν.4327/2015) και ανήκουν σε Σχολικές Μονάδες του ΠΥΣΠΕ Πέλλας να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, για να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, με σκοπό την πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών θα υποβληθούν στη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας.

Περισσότερα διαβάστε παρακάτω.

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Έντυπο αίτησης  ( Αρχείο .xls με 4 φύλλα )

Σχολικές Μονάδες Πέλλας

Ν. 4327_2015

Εγκύκλιος

Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίων

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 13:35

Εγύκλιος Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

Προκήρυξη - Χρόνος υποβολής αιτήσεων

Α) Ο οικείος Διευθυντής Εκπαίδευσης εκδίδει προκήρυξη πλήρωσης θέσεων διευθυντών σχολικών μονάδων με την οποία προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία  επιλογής  να υποβάλουν αίτηση που συνοδεύεται από τα αναγκαία δικαιολογητικά, από την 20η Μαΐου 2015 και εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) ημερών.

Επιτρέπεται η προσκόμιση των συνοδευτικών δικαιολογητικών της αίτησης εντός προθεσμίας δύο (2) εργάσιμων ημερών από τη λήξη της προαναφερόμενης προθεσμίας ( 22-5-2015 ).

Β) Ο οικείος Διευθυντής Εκπαίδευσης εκδίδει επίσης προκήρυξη πλήρωσης θέσεων διευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων με την οποία προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία  επιλογής  να υποβάλουν αίτηση που συνοδεύεται από τα αναγκαία δικαιολογητικά, από την 28η Μαΐου 2015 και εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών.

Επιτρέπεται η προσκόμιση των συνοδευτικών δικαιολογητικών της αίτησης εντός προθεσμίας δύο (2) εργάσιμων ημερών από τη λήξη της προαναφερόμενης προθεσμίας ( 2-6-2015 ).

Η προκήρυξη αναρτάται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και κοινοποιείται σε όλες τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς της.

Επισημαίνουμε την ανάγκη προσεκτικής μελέτης και απαρέγκλιτης τήρησης των ρυθμίσεων του ν. 4327/2015, έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στη διαδικασία επιλογής. 

 

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 08:44

Ημερίδα-Ολυμπισμός σύγχρονες προεκτάσεις και μηνύματα

         Με την ευκαιρία του εορτασμού  της «Παγκόσμιας Ημέρας Ολυμπισμού», οι Σχολικοί Σύμβουλοι 1ης και 2ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Πέλλας, ο Σχολικός Σύμβουλος  Φυσικής Αγωγής Πέλλας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Έδεσσας, πραγματοποίησαν ημερίδα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής ενότητας Πέλλας, την 6η Μαΐου 2015.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 13:03

Διαβάστε περισσότερα: Ημερίδα-Ολυμπισμός σύγχρονες προεκτάσεις και μηνύματα

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 48

Καλωσόρισμα

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Τσαλικίδης Νικόλαος και οι συνεργάτες του σας καλωσορίζουν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.

Κύριες επιλογές

Menu
Go to top