Πρόσκληση σε Διαδικτυακό Σεμινάριο για τον «Σχολικό Εκφοβισμό» από την Δ/νση Α’βάθμιας Εκπ/σης Πέλλας και τον Δήμο Έδεσσας

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 10:55

Δικαιολογητικά που οφείλουν να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι για απονομή σύνταξης για το έτος 2020-2021

 • Αίτηση παραίτησης από την υπηρεσία (Έντυπο 1)* η οποία υποβάλλεται από την 17/2/2021 έως και την 10/3/2021 με mail στην Δ/νση Π.Ε Πέλλαs ή εναλλακτικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr)

(απο 17/2/2021 εως 10/3/2021 υποβάλλετε ΜΟΝΟ την αίτηση παραίτησης χωρίς κανένα άλλο δικαιολογητικό .Οσοι επιθυμείτε να κάνετε αίτηση ανάκλησης έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε σχετική αίτηση 30 ημέρες μετά την υποβολη της αίτησης παραίτησης).

 • Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά εκ των οποίων αυτά που έχουν αστερίσκο υπάρχουν στη σελίδα της Δ/νσης΄΄Χρήσιμα Έντυπα (Έντυπα για συνταξιοδότηση)΄΄, ΟΛΑ ΕΙΣ 7πλουν σε έντυπη μορφή για να ολοκληρωθεί όσο το δυνατό συντομότερα η διαδικασία της απονομής σύνταξης, στο σκέλος που αφορά την Υπηρεσία μας από 10/4/2021 που θεωρείται καταληκτική ημερομηνία ανακλήσεων ,έως 30/6/2021

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 • Αίτηση για απονομή Σύνταξης  (Έντυπο  2)*.
 • Υπεύθυνη δήλωση υποψήφιου συνταξιούχου (Έντυπο 3)*.
 • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (πρόσφατο).
 • Βεβαιώσεις σπουδών, για παιδιά που φοιτούν σε ΑΕΙ, ΑΤΕΙ κλπ, όπου θα αναφέρεται η ημερομηνία εγγραφής και η διάρκεια σπουδών (4 έτη, 8 εξάμηνα κλπ) (πρόσφατες).
 • Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (και των δύο όψεων).
 • Φωτοαντίγραφο πρώτης σελίδας λογαριασμού τραπέζης (Αρ. Λογαριασμού και IBAN και ονοματεπώνυμο δικαιούχου), όπου ο ενδιαφερόμενος να είναι ο πρώτος δικαιούχος.
 • Φωτοαντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος Εφορίας.
 • Βεβαίωση αριθμού ΑΜΚΑ.
 • Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης (εφόσον δεν υπάρχει στον Ατομικό σας Φάκελο) (για τους άνδρες)
 • Βεβαίωση καταμέτρησης ενσήμων ασφαλισμένου ΙΚΑ (εάν υπάρχει) και φωτοτυπία της καρτέλας ενσήμων για τα χρόνια που εργασθήκατε πριν το διορισμό σας ως αναπληρωτής/ρια ή στον ιδιωτικό τομέα.
 • Πιστοποιητικό άλλων Δημοσίων Υπηρεσιών ή Ν. Π. Δ. Δ. για τυχόν προϋπηρεσία του υπαλλήλου σε αυτές (ημερομηνία έναρξης – λήξης απασχόλησης). Σε περίπτωση που έχετε εργασθεί σε Ν.Π.Δ.Δ. ή Κρατικούς Παιδικούς σταθμούς πρέπει να προσκομίσετε επιπλέον βεβαίωση όπου θα αναγράφεται ποιες κρατήσεις υπέρ ασφαλιστικών ταμείων έγιναν και για ποιο χρονικό διάστημα.
 • Πράξη αναγνώρισης προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (διαδοχική ασφάλιση) και βεβαίωση του εκκαθαριστικού των αποδοχών περί εξοφλήσεως της συμπληρωματικής εισφοράς ή περί του οφειλομένου υπολοίπου (αν υπάρχει).
 • Βεβαιώσεις εξαγοράς προϋπηρεσίας, στρατού κλπ από το Γ.Λ.Κ. ή από ΤΑΜΕΙΑ (εφ’ όσον υπάρχουν). Εάν έχετε υποβάλλει αίτηση για την εξαγορά πλασματικών χρόνων (στρατού, σπουδών ή παιδιών) να μας προσκομίσετε στην υπηρεσία σε φωτοτυπία τον αριθμό πρωτοκόλλου από το Γ.Λ.Κ.
 • Στην περΙπτωση που υπάρχει υπηρέτηση σε θέση ευθύνης για χρονικό διάστημα άνω των δύο ετών υποβολή αίτησηs στην Δ/νση για την έκδοση της  σχετικής βεβαίωσης.

Τα έγγραφα που σημειώνονται με αστερίσκο (*) υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΔΠΕ Πέλλας http://dipe.pel.sch.gr/ (Χρήσιμα έντυπα). Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο αρμόδιο τμήμα της Υπηρεσίας στο τηλ. 2381351469 (κ. Μπάπκα Αθηνά κιν.: 6987320983). 

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΔΠΕ ΠΕΛΛΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 08:32

Τροποποίηση των προθεσμιών υποβολής αιτήσεων παραίτησης των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και παροχή οδηγιών σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων παραίτησης κατά το σχολικό έτος 2020-2021

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 13:01

Κλειστές και την Τετάρτη 17-2-2021 όλες οι σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας

Κλειστές και την Τετάρτη 17-2-2021 όλες οι σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας με αποφάσεις των Δημάρχων των 4 δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 12:17

Κλειστά και αύριο Τρίτη 16-2-2021 όλα τα σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα (15/2/2021)

 
Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με νέα απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.
«Λόγω του συνεχιζόμενου ολικού παγετού στο σύνολο της Κεντρικής Μακεδονίας και κατόπιν συνεννόησης με τους Δημάρχους των 38 Δήμων της περιοχής, την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, την Πολιτική Προστασία, αλλά και τους επτά τοπικούς Αντιπεριφερειάρχες, αποφασίσαμε να παραμείνουν και αύριο Τρίτη κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στην Κεντρική Μακεδονία. Η απόφαση αυτή ελήφθη για να μην διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια των μαθητών και των συνοδών τους εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.
Διευκρινίζεται ότι για την Τετάρτη δεν θα ληφθεί ενιαία απόφαση, αλλά θα ληφθεί απόφαση από κάθε Δήμο ξεχωριστά, αναλόγως των συνθηκών που επικρατούν σε τοπικό επίπεδο και πάντα με στόχο την απολύτως ασφαλή μετακίνηση των μαθητών και των πολιτών.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 11:49

Πρόσκληση εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ91 – Θεατρικής Αγωγής σε προαιρετικές επιμορφώσεις

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 10:51

Αναστολή Λειτουργίας Σχολικών Μονάδων

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 15/2  όλες οι σχολικές μονάδες της Περιφέρειας  δε θα λετουργήσουν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 18:04

Πρόσκληση μόνιμων εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ για υποβολή αιτήσεων απόσπασης στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να οριστούν ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 09:34

Τοποθετήσεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών λόγω Covid-19

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 08:52

Δήλωση Προτίμησης Νεοπροσληφθέντων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών λόγω Covid-19

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Γενικής Εκπαίδευσης, που προσλήφθηκαν με σύμβαση τρίμηνης διάρκειας, για την κάλυψη λειτουργικών κενών τα οποία προκύπτουν από λόγους συναφείς με τη μετάδοση και διασπορά του νέου κορωνοϊού COVID-19, στη ΔΠΕ Πέλλας, να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο mail της Δ/νσης:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Πέμπτη 11/2/2021 και ώρα 11 το πρωί, τις δηλώσεις προτίμησης των σχολείων τοποθέτησής τους, με βάση τα κενά που αναφέρονται παρακάτω (η αίτηση που επισυνάπτεται):

Διαβάστε ΕΔΩ.

Έντυπο Δήλωσης

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 10:12

Παράταση της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την πλήρωση των θέσεων των προέδρων και των μελών των Περιφερειακών Επιτροπών Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ.)

Παράταση της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την πλήρωση των θέσεων των προέδρων και των μελών των Περιφερειακών Επιτροπών Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ.).

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 12:36

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ - Ειδική πρόσκληση για την κάλυψη λειτουργικών κενών θέσεων μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση (άρθρο 46 του ν. 4692/2020)

Διαβάστε την πρόσκληση ΕΔΩ -ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.

ΔελτίοΤύπου - ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πίνακας Παραρτημάτων (3) - ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 09:07

Πρόσκληση εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ91 – Θεατρικής Αγωγής σε προαιρετικές τηλεπιμορφώσεις

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 07:19

Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 12:48

Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης [άρθρο 86 του ν.4547/2018 (Α’ 102),όπως ισχύει],για το σχολικό έτος 2020-2021

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 09:17

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων λόγω καιρικών συνθηκών σήμερα Τετάρτη 27-1-2021

Δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη 27-1-2021 οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αναφέρονται παρακάτω λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών :

- ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

- Δημοτικό Σχολείο Αγίας Φωεινής

- Νηπιαγωγείο Αγίας Φωτεινής

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 07:19

Τοποθέτηση Αναπληρωτών κλ. ΕΒΠ (Δ' Φάση)

Διαβάστε ΕΔΩ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 07:58

Και αύριο Τρίτη 19-1-2021 κλειστές οι Σχολικές Μονάδες του πρώην Δήμου Βεγορίτιδας και των κοινοτήτων Αγίας Φωτεινής και Κερασιάς λόγω παγετού

Δεν θα λειτουργήσουν και αύριο Τρίτη 19-1-2021 οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αναφέρονται παρακάτω λόγω παγετού:

Δημοτικό Σχολείο Αγίας Φωτεινής

Νηπιαγωγείο Αγίας Φωτεινής

Δημοτικό Σχολείο Κερασιάς

Νηπιαγωγείο Κερασιάς

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου

Νηπιαγωγείο Αγίου Αθανασίου

Δημοτικό Σχολείο Άρνισσας

Νηπιαγωγείο Άρνισσας

Δημοτικό Σχολείο Ζέρβης

Δημοτικό Σχολείο Κάτω Γραμματικού

Δημοτικό Σχολείο Παναγίτσας

Νηπιαγωγείο Παναγίτσας

Δημοτικό Σχολείο Περαίας

Νηπιαγωγείο Περαίας

Οι μαθητές των παραπάνω σχολείων θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 13:36

Υποβολή δήλωσης προτίμησης για τοποθέτηση Αναπληρωτών ΕΒΠ ΔΕ01 (Δ΄ Φάσης)

Καλούνται οι αναπληρωτές ΕΒΠ ΔΕ01 (που προσλήφθηκαν στη ΔΠΕ Πέλλας κατά τη Δ φάση προσλήψεων) να υποβάλουν έως την ΤΡΙΤΗ 19/1/2012 και ώρα 11:00 δηλώσεις προτίμησης για την οριστική τοποθέτησή τους στα κενά του παρακάτω πίνακα.

Οι δηλώσεις (υπόδειγμα επισυνάπτεται) θα αποσταλούν στο mail της ΔΠΕ Πέλλας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εφιστούμε την προσοχή ότι θα πρέπει να αναγραφούν με σειρά προτίμησης ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ.

Δείτε ΕΔΩ τα ΚΕΝΑ.

Έντυπο Δήλωσης

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 11:18

Σελίδα 1 από 89

Κύριες επιλογές

Menu

Δελτίο Τύπου ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

20180730 Hlektr Ypoboli pde allodapous

Go to top