ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ" του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για δικαίωμα εξετάσεων στον ΕΟΠΠΕΠ

Αγαπητή/έ συνάδελφε,

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης του ακόλουθου εξ ολοκλήρου από απόσταση επιμορφωτικού προγράμματος της:

Τίτλος:

Ημερομηνία

έναρξης:

Ημέρες & ώρες διεξαγωγής:

Συνολική διάρκεια:

Χώρος Υλοποίησης:

Ημ. Λήξης:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

13/07/2020

Ασύγχρονη μορφή

200 ώρες (12 εβδομάδες)

Εξ αποστάσεως

(Εξ ολοκλήρου)

 30/09/2020  (12 εβδομάδες)

Το συνολικό κόστος του  προγράμματος είναι 120€ (χωρίς περαιτέρω εκπτώσεις) και μπορεί να καταβληθεί είτε εφάπαξ με την αίτηση εγγραφής είτε σε 4 μηνιαίες άτοκες δόσεις αν η πληρωμή γίνει με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα. 

Με την επιτυχή ολοκλήρωσή του προγράμματος αυτού οι επιμορφούμενοι λαμβάνουν μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο είναι ένα από τα προαπαιτούμενα για ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ αξιολόγησης εκπαιδευτικής επάρκειας υποψήφιων Εκπαιδευτών Ενηλίκων,  (Ν.2844/2012), από τον ΕΟΠΠΕΠ και μοριοδοτείται σε όλες τις προκηρύξεις για τις δομές Δια βίου Μάθησης (ΙΕΚ, ΣΔΕ κλπ.).

Αίτηση παρακολούθησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όλα τα μέλη της Ε.Ε.Π.Ε.Κ, ενώ για τα μη μέλη – ανεξαρτήτως ειδικότητας & βαθμίδας εκπαίδευσης- δίνεται η δυνατότητα εγγραφής ως μέλος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ., μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα, δηλ. 05/07/2020 (για την εγγραφή στην Ε.Ε.Π.Ε.Κ. ακολουθήστε τις οδηγίες της ιστοσελίδας:  http://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi).

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στο συνημμένο αρχείο.

Από την Επιτροπή Επιμόρφωσης της ΕΕΠΕΚ

 

Διαβάστε ΕΔΩ.

Κύριες επιλογές

Menu

Δελτίο Τύπου ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

20180730 Hlektr Ypoboli pde allodapous

Go to top