Εκπαιδευτικό υλικό

Μάθε τι μπορείς να κάνεις ενάντια στη ρητορική του μίσους

Φυλλάδιο

Εκπαιδευτικό υλικό του κ. Ράπτη Γεωργίου κλ. ΠΕ11 για το πένταθλο

Έγγραφο

Παρουσίαση Αγγλικά

Παρουσίαση Ελληνικά

Βιβλία Δημοτικού

Βιβλία Δημοτικού Σχολείου

Από τη σελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα βιβλία του Δημοτικού Σχολείου σε ψηφιακή μορφή.

e-yliko

Από τη σελίδα e-yliko μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υλικό και προγράμματα που είναι χρήσιμα σε κάθε στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας καθώς και σε νέα της εκπαίδευσης.

Νέα Πιλοτικά Προγράμματα Σπουδών

Τα Νέα Προγράμματα Σπουδών Υποχρεωτικής εκπαίδευσης εκπονήθηκαν, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) – Νέο πρόγραμμα σπουδών, στους Άξονες Προτεραιότητας 1,2,3, -Οριζόντια Πράξη», με κωδικό MIS 295450 και ειδικότερα στο πλαίσιο του Υποέργου 1: «Εκπόνηση Προγραμμάτων Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οδηγών για τον εκπαιδευτικό «Εργαλεία Διδακτικών Προσεγγίσεων», με ευθύνη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.Κατά το σχολικό έτος 2011-12, θα εφαρμοστούν πιλοτικά σε 188 πιλοτικές σχολικές μονάδες (21 νηπιαγωγεία, 99 δημοτικά, 68 γυμνάσια). Κατά την πιλοτική εφαρμογή, τα Νέα Προγράμματα Σπουδών θα ανατροφοδοτούνται από την εκπαιδευτική πράξη ώστε να εμπλουτισθούν και να βελτιωθούν όπου αυτό είναι αναγκαίο.

Στην διεύθυνση Παιδαγωγικού Ινστιτούτου έχει αναρτηθεί υλικό το οποίο μπορείτε να συμβουλευθείτε και να ενημερωθείτε για τις επικείμενες αλλαγές στις πρόγραμμα σπουδών.

Διαβάστε περισσότερα: Νέα Πιλοτικά Προγράμματα Σπουδών

Σελίδα 1 από 2

Κύριες επιλογές

Menu

Δελτίο Τύπου ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

20180730 Hlektr Ypoboli pde allodapous

Go to top