ΑΠΟΓΡΑΦΗ Ο.Π.Α.Δ. – ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΠΟΓΡΑΦΗ Ο.Π.Α.Δ. – ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας ανακοινώνεται ότι τελείωσε η απογραφή και θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας των ολιγοθεσίων Δημοτικών Σχολείων (1/θ, 2/θ, 3/θ) και των Νηπιαγωγείων.

Ωστόσο επειδή ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη κάποιοι εκπαιδευτικοί που δεν απογράφηκαν (είτε επειδή τους διέφυγε, είτε επειδή βρίσκονται σε άδεια, είτε για άλλους λόγους), παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί αυτοί - ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΟΘΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ Ή ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ - να προσκομίσουν στη διεύθυνση το βιβλιάριό τους για απογραφή και θεώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία λήξης της απογραφής – θεώρησης είναι η 28η Ιουνίου 2013. Επίσης σημειώνεται ότι η θεώρηση του βιβλιαρίου με υπογραφή και σφραγίδα δεν έχει ισχύ αν το βιβλιάριο δεν έχει απογραφεί ηλεκτρονικά. Σε κάθε περίπτωση όλα τα βιβλιάρια θεωρούνται ενεργά μέχρι τις 28 Ιουνίου 2013. Μετά την ημερομηνία αυτή τα βιβλιάρια πρέπει να είναι απογεγραμμένα και θεωρημένα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. Τα ενήλικα προστατευόμενα μέλη απογράφονται στον Ο.Π.Α.Δ. - Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών. Εκπαιδευτικοί που είναι αποσπασμένοι σε άλλα .Π.Υ.Σ.Π.Ε. απογράφονται στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Πληροφορίες στο 2381023368, εσωτ. 7.

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 14:04

Κύριες επιλογές

Menu

Δελτίο Τύπου ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

20180730 Hlektr Ypoboli pde allodapous

Go to top